Distributionsfirma - Transport24 - Distribution i København & på Sjælland

Distribution i København og på Sjælland

Transport24 er et distributionsfirma, der tilbyder distribution på Sjælland og i København. Vi er eksperter i at distribuere mange forskellige typer af varer.

Der er både mulighed for at vi kan modtage varerne på vores lager i Glostrup, eller at vi kører ud og henter de ønskede varer. Vi har en del erfaring med den videre distribution af konsolideret fragt.

Fleksible løsninger med distribution i København og på Sjælland

Hos Transport24 er vi fleksible, så I kan få lige netop den løsning, der passer til jeres virksomhed og til jeres varer. Vi står altid klar til at vejlede jer til at vælge den bedste løsning.

Vi har mange års erfaring med distribution i København og distribution på Sjælland.

Distributionsfirma du kan stole på

Uanset hvilke udfordringer vi møder, når dine varer skal ud, så står vi altid klar med en plan B. I tilfælde af sygdom, er der ingen bekymringer med hensyn til at finde en afløser, det sørger vi for. Det samme er gældende ved vognnedbrud. Den klarer vi!

Du kan altså trygt overlade din distribution i København og på Sjælland til os. Vi har over 9000 leveringer på Sjælland om ugen. Ydermere får du en professionel sparringspartner, hvor vi sammen kan finde den mest optimale løsningsmodel for jer.

 

Læs mere om:

Logistik – Transportfirma – Kurerfirma / Kurerservice – Pluk og pak

Palletransport – Natdistribution – Udlicitering

Express kørsel – Godshotel / Lagerhotel – Frugt og grønt kørsel / Blomsterkørsel