Transport24 står klar med kurerkørsel for din virksomhed

Kurerkørsel gør arbejdsgangene i din virksomhed nemmere

Har I til tider brug for at få kørt varer eller vigtige papirer som kurerkørsel? Så kan det være en god ide at få et pålideligt firma til at stå for det. Et firma, hvor I kan stole på, at de kommer til tiden og altid kan stille op, når I har brug for det.

Hos Transport24 føler vi, at vi lever op til alle de krav, som du måtte have til dit næste kurerfirma. Vi har en stor vognpark, hvilket gør det muligt for os hurtigt at finde en bil, der er i nærheden af dit firmas adresse. Vi har også mange chauffører, hvilket gør, at vi kan fungere som kurer både dag og nat. Lige meget hvornår du har brug for at få noget hentet eller bragt, kan vi altså passe kurerkørsel ind på vores ruter.

Derudover har vi rigtig mange års erfaring fra transportbranchen, der gør, at vi ved, hvad vores kunder gerne vil have. Og vi forstår at følge med tiden. Vi har styr på, hvordan det er at være en moderne virksomhed. Det er derfor, at vi både driver en moderne virksomhed og hjælper andre med at drive en.

 

Kurer transport ruter både i Danmark og i udlandet

Da enhver opgave kan variere, så har vi valgt at tilbyde meget fleksibel kurer transport. Vi formår at udføre arbejdet med høj kvalitet, da vi råder over en stor vognpark, som er en forudsætning for, at man kan levere hurtigt på pakkens destination. Det er nemlig mest i forbindelse med små pakker og forsendelser, hvor kurer transport bliver anvendt.

Vi kører for en lang række forskellige virksomheder og med en lang række forskellige varer. Det er blandt andet kliniske produkter, reservedele og pakkekørsel. Nogle ting skal fragtes rigtig hurtigt, mens andre ting sagtens kan tåle en billigere fragt, der dog tager væsentlig længere tid. Uanset hvilket behov man har, så kan man altid vende sig til Transport24.

Hvis man har brug for en hurtig fragt, så finder man den ikke hurtigere end netop her. Samtidig er der garanti for, at godset bliver ordentligt behandlet og kommer frem til destinationen i præcis den stand, som det skal være. Man får rigtig meget for pengene ved at benytte sig af kurer transport, da effektiviteten er i højsæde, og vi har alle de nødvendige midler, som skal til for at få din leverance så hurtigt frem som overhovedet muligt.

 

Kurer Sjælland – Fleksibel og hurtig levering på Sjælland

Blandt andet har vi en lang række kurer på Sjælland, men kører også til det øvrige Danmark og til udlandet. Vi kan derfor nemt arrangere, at du kan få dine varer, din pakke eller dine papirer med, lige meget hvor de skal hen. Har du brug for at få noget hentet eller bragt på Sjælland med kurer, kan du sagtens få gjort det med os.

 

Kurer Købenavn – Vi kender byen som vores egen bukselomme

Når du skal have varer eller papirer hurtigt frem i København, er det vigtigt at vælge en kurer, der har styr på byen. Der er mange ensrettede veje, veje, der er lukkede på grund af byggerier, og kryds, hvor man ofte kan vente i lang tid på at komme over. Det handler derfor om at finde et kurerfirma, der har styr på byen, og det har vi i Transport24.

Vi har dagligt mange kørsler i København. Det gør, at vores chauffører har helt styr på gaderne i vores hovedstad, der jo er i evig forandring. Når du har brug for at få noget leveret eller bragt, kan det nogen gange være minutterne, der tæller. Derfor er det vigtigt, at din kurer i København ikke ender med at køre en kæmpe omvej. Det kan du være sikker på, at vi ikke gør.

Du kan tage kontakt til os allerede i dag, så finder vi den perfekte løsning sammen. Vi sidder klar til at modtage din ordre alle døgnets timer.

 

Læs mere om:

Logistik – Transportfirma – Pakke og pluk

Distributionskørsel – Palletransport – Natdistribution – Udlicitering

Express kørsel – Godshotel / Lagerhotel – Frugt og grønt kørsel / Blomsterkørsel