Logistik og planlægning af deres kørsler er noget Transport24 har styr på!

Logistik er nøgleordet i problemfri transport

Leder dit firma efter et leveringsfirma, hvor der er styr på logistikken? Så behøver I ikke at lede længere. Vi har nemlig mange års erfaring fra branchen. Det har ikke bare gjort os gode til at håndtere alle tænkelige situationer i forhold til at hente og bringe varer. Det har også gjort os virkelig gode til at planlægge, hvor og hvornår de skal hentes. Med andre ord: Vi har styr på logistikken.

For os er logistik et af nøgleordene til at få transporten til at glide gnidningsfrit. Vi lægger altid realistiske planer, som det er muligt for vores chauffører at overholde. Samtidig lægger vi vægt på at overholde vores aftaler med vores kunder. Hvis du har en stram deadline, skal du ikke tøve med at kontakte os. Selvom vi godt kan lide at planlægge, kan vi også godt lide at hjælpe, og det vil som regel være muligt for os at passe dig ind på en af vores chaufførers ruter.

 

Logistik sikrer, at dine varer kommer frem til tiden

Det burde være en selvfølge, at dine varer kom frem til tiden, når du bruger et transportfirma til det. Det er dog langt fra altid tilfældet. Heldigvis behøver du ikke at bekymre dig, når du bruger vores transportfirma. Vi har nemlig styr på logistikken, hvilket også er grunden til, at dine varer altid kommer frem til tiden, når du bruger os som transportfirma.

Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne levere hurtigt i dag. Derfor lægger vi også vægt på at kunne være så hurtige og så præcise som muligt. Uden at der dog bliver skåret nogen hjørner, eller der er nogen, der bliver presset. Vores holdning til logistik er nemlig, at jo mere vi planlægger, og jo hurtigere og mere effektivt kan vi arbejde, når der er brug for det.

 

Læs mere om:

TransportfirmaKurerfirma / KurerserviceGodshotel / Lagerhotel

Kurerkørsel / Kurer transport – DistributionskørselPalletransport

Express kørselNatdistributionFrugt og grønt kørsel / Blomsterkørsel