Vores Værdier - Transport 24 - Specialister inden for fast kørsel, logistik, lagerhotel og distributionskørsel

Vi leverer altid kvalitet

Kun ved aldrig at stille os selv tilfredse med servicen, opnår vi en kvalitet i særklasse. Og kun med et højt kvalitetsniveau opnår vi det, som er vigtigst for os – vores kunders tillid og ikke mindst deres loyalitet Skulle der ske ændringer i vores kunders behov, er vi hurtige og fleksible til at justere og derved efterkomme jeres krav. Via vores rutinemæssige servicetjek sikrer vi os altid at kunden er tilfreds også når kørselsbehovet ændrer sig.

Vi gør det vanskelige enkelt

Vores fokus er på forenkling for kunderne. Vi gør os derfor stor umage for at forstå vores kunder og deres krav helt fra start. Det er vores ansvar at kunden forstår os. Vi skal kende kunden ved at involvere os mest muligt. Vi optimerer vores arbejdsgang ved at være innovative og hele tiden være up-to-date med branchens udvikling. Med inhouse optimeringskonsulent bestræber vi konstant på at leverer enklere løsninger og value for money.

Vi holder det vi lover

Skulle det ske at man støder på en menneskelig fejl fra den ene eller den anden side, så er vi altid hurtigt ude for at skabe en positiv og konstruktiv dialog omkring situationen. Hvorefter vi gør vores bedste i at finde en fælles løsning. Jeres kørsel tilfredsstillelse er vores minimums krav til os selv.