Salgskonsulent med gode taleevner til kontor i Glostrup - Transport 24 - Specialister inden for fast kørsel, logistik, lagerhotel og distributionskørsel

Salgskonsulent med gode taleevner til kontor i Glostrup

Transport24 Aps

Søger du et spændende salgsjob, hvor effektivitet og ansvarlighed er i førersædet?

Til vores kontor i Glostrup søger vi en salgskonsulent med erfaring indenfor salg og flair for god kundeservice. Det er et stort plus hvis du har kendskab til transportbranchen.
Er du god til at tale med mennesker og struktureret i dit arbejde? Er du effektiv og ambitiøs i din hverdag og kan være med til at opbygge langsigtede relationer med kunderne?

Vi søger en effektiv sælger, der har sine styrker i opsøgende salg, god kundeservice og kundehåndtering. Vigtigst af alt er det, at du er dygtig til at skaffe nye og holdbare kunder.
Vi målretter os B2B markedet (erhvervskunder), og det er derfor vigtigt at du er professionel i din tilgang i kontakt med kunden, og at du er stærk i både skrift og tale.

Arbejdsopgaverne vil være at sælge løsninger indenfor transport, logistik, express kørsel, distribution, udlicitering, kurer kørsel, lagerhotel mv. og vil indebære:

  • Opringning af og erhvervelse af kunder
  • Opfølgning på potentielle kunder
  • Opfølgning på eksisterende kunder
  • Udarbejdelse af tilbud
  • Generel kundekontakt

Din primære indsats vil være at opsøge nye kunder, hvor du skal kunne forstå kundernes behov og derfra kunne forklare dem, hvordan Transport24 kan løse deres behov. Herefter skal du være i stand til at kunne anskaffe kunden. Det er derfor væsentligt, at du er god til at snakke med mennesker og overbevise potentielle kunder igennem dine retoriske kompetencer.

Endvidere er det vigtigt at du har kendskab til it og Officepakken.

 

Du skal møde på kontoret i Glostrup og skal derfor være bosiddende ikke langt fra kontoret.

Du vil få solid støtte fra kollegaer som arbejder med marketing, og refererer derudover til kontorcheferne i relation til oplæring i branchen.

 

Vi tilbyder en god løn og fleksibilitet under ansvar. Jobbet er en fultidsstilling + provision.

Samtaler vil blive holdt løbende indtil den rette kandidat er fundet.

Hvis stillingen lyder interessant for dig, så tøv ikke med at sende en mail til info@transport24.dk med din ansøgning og CV, hvorefter vi vil kontakte dig.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, ring da gerne til kontorchef Abid på 70260003.

Du kan læse nærmere om Transport24 på www.transport24.dk