Brug for hurtig transport? Benyt Transport24 som kurer firma!

Specialister i erhvervstransport

Vores medarbejdere er specialister i erhvervstransport og kan udarbejde køreplaner og distributionsplaner, som løser alle jeres transport, logistik, opbevarings og distributionsproblemer, uden at I overhovedet behøves at tænke over det. Vi har mange års erfaringer at trække på, og det afspejler sig blandt andet ved den høje tilfredshed fra kunderne.

Der er mange faktorer, der spiller ind, når det gælder muligheden for at kunne yde en hurtig levering. En forudsætning er, at man har en stor vognpark til rådighed. Det er præcis hvad vi har, og det gør, at vi kan stille garantier for kunderne i forhold til en hurtig og gnidningsfri leveringsproces. Hele processen bliver håndteret utrolig professionelt af vores virkelig dygtige chauffører.

Vores chaffører og kørselsledere har også de certifikater, der er nødvendige for special erhvervstransport, såsom kørsel med farlig gods (ADR), GDP-krav til transport af lægemidler og andet.

 

Danmarks førende distributionsfirma om natten

Hos Transport24 er vi desuden Danmarks førende distributionsfirma når det kommer til at få varer, pakker og paller distribueret og leveret om natten, så varerne er ude hos kunderne om morgenen.

Vi har biler ude at køre hele natten, så vi kan give Danmark den bedste service om natten. En af årsagerne til at vi kører så meget om natten, er at undgå trafikken. Det betyder for jer som kunde at jeres varer er hurtigere ude hos kunderne og I betaler heller ikke for at bilerne holder ude i trafikken.

Derudover lægger vi også vægt på at være fleksible, så du altid kan henvende dig til os og regne med, at vi kan få en af vores biler til at køre forbi dig, hvis du har brug for det. Vi har fuld forståelse for, at det nogle gange skal gå hurtigt i moderne erhvervsliv. Derfor bestræber vi os på at være så fleksible som muligt.

 

Hvorfor vælge os?

Transport24 er din sparringspartner når det kommer til transport, vi er altid åbne for dialog, og kan derfor altid tilbyde en skræddersyet løsning til at dække jeres kørselsbehov.

 

Servicetider

Vores biler er ude på vejene 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. For yderligere information kontakt os på 70 26 00 03 eller send en mail til: transport24@transport24.dk.

 

Læs mere om:

Logistik – Transportfirma – Pluk og pak

Distributionskørsel – Palletransport – Natdistribution – Udlicitering

Express kørsel – Godshotel / Lagerhotel – Frugt og grønt kørsel / Blomsterkørsel