Mangler du plads? Vi tilbyder stort godshotel til dine varer.

Lad os tage os af dit lagerarbejde

Det er ikke altid at man har nok medarbejdere hele året. Særlige begivenheder kan gøre, at der er mere travlt på lageret end normalt. Tidspunkter som Black Friday og jul er travl for nogle, mens Valentinsdag og Mors Dag er travl for andre. For en virksomhed er det ekstra unødvendige udgifter, hvis man skal hyre folk til sit lager, men i virkeligheden kun skal bruge ekstra medarbejdere et par måneder om året. I skal samtidig tage jer af pension, ferie, forsikring og meget andet, når I hyrer medarbejdere til jeres lager. Det er her at I kan bruge Transport24 til stor fordel, da vi vil tage os af alt dette.

Vi har lagermedarbejdere der kan hyres helt ned til en dag af gangen. I kan udlicitere hele jeres lager. Det kan være med eller uden truck certifikat.

Vi har også vognmandstilladelse, så vi kan også sørge for vikar til transport. Man kan hyre en chauffør til lastbil i forskellige størrelser, liftvogn op til 3500 kg eller kassevogn.

 

Har I ikke lager selv, skal I ikke bekymre jer om det. Vi har også et lager som I kan bruge. Ting fylder rigtig meget, og når man eksempelvis driver en virksomhed, der producerer en eller anden form for produkter, så skal man have et sted, hvor man kan lagre alle disse produkter. Hvis man eksempelvis er en forholdsvis lille virksomhed, så er det jo ikke sikkert, at man har så meget plads, så man kan lagre alle de produkter og det gods, som man har. Og det er her, at vores lagerhotel kommer ind i billedet og kan ende med at blive en rigtig god løsning for dig.

Transport24 tilbyder opvarmet opbevaringsplads, hvor temperaturen ligger på stuetemperatur. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig for, om dine produkter eller dit gods bliver opbevaret under de rette forhold, for det garanterer vi. Der er mulighed for både kort og lang tids opbevaring, og det er endda til rigtig gode priser, som almindelige mennesker, der har pladsmangel, også sagtens kan benytte sig af.

Derudover har vi selvfølgelig det nyeste udstyr inden for overvågning. Lige meget hvilke varer du gerne vil have opbevaret hos os, skal der selvfølgelig passes ordentligt på dem. Derfor sikrer vi os på den bedst mulige måde.

 

Godshotel er en fleksibel lagerløsning

Svinger det meget, hvor mange varer du har på dit lager? Har du overvejet at udvide eller at flytte, men synes også, at det er en dyr og krævende løsning? Så kan det være, at et godshotel er noget for dig. Et godshotel giver dig mulighed for at opbevare dine overskydende varer så længe, du vil. Hvis det kniber med lagerpladsen, er det altså en rigtig god løsning for dig.

Hos Transport24 har vi et stort godshotel i Glostrup. Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne være fleksibel som virksomhed i dag. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at kunne opnå den størst mulige grad af fleksibilitet. Så længe dine varer kan opbevares på en palle, har du mulighed for at få dem opbevaret hos os. Du betaler per palle per måned. Det er derfor en meget nem og fleksibel løsning for dig.

En anden stor fordel ved at bruge vores godshotel til at opbevare dine overskydende varer er, at det vil være nemt for dig at få dem hentet og bragt igen. Når vi ikke skal køre til en helt tredje adresse for at hente dine varer, vil det spare os for noget tid og dermed dig for nogle penge. Det er derfor en rigtig god og fleksibel løsning.

Hvis du står med et behov, og du synes, at denne løsning lyder som en rigtig god ide, så tag kontakt allerede i dag. Vi står til rådighed 24 timer i døgnet, alle årets 365 dage. Du får med garanti en service, som du kommer til at blive rigtig glad for og tilfreds med.

 

Servicetider

Vores biler er ude på vejene 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. For yderligere information kontakt os på 70 26 00 03 eller send en mail til: transport24@transport24.dk

 

Læs mere om:

Logistik – Transportfirma – Kurerfirma / Kurerservice – Pluk og pak

Distributionskørsel – Palletransport – Natdistribution – Udlicitering

Express kørsel – Frugt og grønt kørsel / Blomsterkørsel