Brug for hurtig transport? Benyt Transport24 som kurer firma!

Billig kurer der klarer din haste transport

Vi kender alle sammen til nogle situationer, hvor tingene bare skal gå stærkt. Man har simpelthen ikke tid til noget bøvl, og det skal bare gå gnidningsfrit. Der findes forskellige services inden for transport, men hvis man har brug for hurtig levering, så er Transport24 helt klart at foretrække. Vi klarer hasteopgaver med vores kurerservice uden problemer. Vi har mange års erfaringer at trække på, og det afspejler sig blandt andet ved den høje tilfredsheden fra kunderne.

Der er mange faktorer, der spiller ind, når det gælder muligheden for at kunne yde en hurtig levering. En forudsætning er, at man har en stor vognpark til rådighed. Det er præcis hvad vi har, og det gør, at vi kan stille garantier for kunderne i forhold til en hurtig og gnidningsfri leveringsproces. Hele processen bliver håndteret utrolig professionelt af vores virkelig dygtige chauffører.

 

Kurerfirma – vi sikrer, at dine ting kommer frem til tiden

Det kræver noget at være et godt kurerfirma. Det kræver fleksibilitet, en stor vognpark, god planlægning og præcision. Alt det har vi her i Transport24. Vi vil derfor være den perfekte partner, som jeres nye kurer. Derudover lægger vi vægt på at holde prisen så lav som muligt, samtidig med at alle selvfølgelig får, hvad de skal have. Du kan derfor også nemt få en billig kurer, når du bruger os.

Har du brug for at få ting eller vigtige papirer bragt på tværs af Danmark eller måske endda til udlandet? Så har vi typisk en bil i nærheden, der skal lige præcis samme vej som dine ting. Det vil derfor være en god mulighed for dig, når tingene skal gå hurtigt. For det skal de jo nogle gange.

Når du driver en virksomhed, kan der nemt opstå situationer, hvor du har brug for at få hentet eller bragt ting hurtigt. Det ved vi, og derfor har vi gjort det til vores fornemmeste opgave at bringe dine ting sikkert frem på så kort tid som muligt.

Især virksomheder med webshops kan med fordele gør brug af vores billige kurerservice. De vil nemlig gerne tilbyde meget korte leveringstider til deres kunder. Med os som partner kan webshops leve op til deres del om korte leveringstider, og vi får glade faste kunder.

 

Danmarks førende kurer om natten

Hos Transport24 er vi desuden Danmarks førende kurerfirma til at få varer, pakker og vigtige papirer leveret om natten. Så sidder du med en stram deadline og har brug for at få noget leveret i løbet af natten eller tidligt på morgenen, er det altså os, du skal kontakte.

En stor del af vores 50 biler er nemlig ude at køre om natten, så vi kan give Danmark den bedste kurerservice om natten. En af vores prioriteter, når vi agerer som kurer om natten, er at være hurtige, så dine ting kan blive leveret hurtigt og til tiden.

Derudover lægger vi også vægt på at være fleksible, så du altid kan henvende dig til os og regne med, at vi kan få en af vores biler til at køre forbi dig, hvis du har brug for det. Vi har fuld forståelse for, at det nogle gange skal gå hurtigt i moderne erhvervsliv. Derfor bestræber vi os på at være så fleksible som muligt.

Lad os være din kurer til dine hasteopgaver – vi gør det endda til billige penge!

 

Hvorfor vælge os?

Transport24 er din sparringspartner når det kommer til transport, vi er altid åbne for dialog, og kan derfor altid tilbyde en skræddersyet løsning til at dække jeres kørselsbehov.

 

Servicetider

Vi er der når du har brug for os 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. For yderligere information kontakt os på 70 26 00 03 eller send en mail til: transport24@transport24.dk.

 

Læs mere om:

Logistik – Transportfirma – Godshotel / Lagerhotel

Kurerkørsel / Kurer transport – Distributionskørsel – Palletransport

Express kørsel – Natdistribution – Frugt og grønt kørsel / Blomsterkørsel