Natkørsel - Transport 24 - Specialister inden for fast kørsel, logistik, lagerhotel og distributionskørsel

Natkørsel af dine varer i København og på Sjælland

Mens resten af Danmark sover, er der masser af aktivitet hos Transport24. Vores chauffører til natkørsel og vores kørselsledere er i fuld gang med at afhente eller modtage varer fra vores kunder. Disse varer bliver da leveret i løbet af natten, så varerne er klar om morgenen.

Det er ofte varer, der skal være klar om morgenen, der bliver modtaget eller afhentet om natten. Det kan være morgenbrødet til bagerierne, frugtkurve til kontorerne eller blomster, der skal ud til diverse kunder.

Det kan være at du sender agurker eller æg fra Jylland, der skal distribueres i København og på Sjælland, og du har brug for at være sikker på at de rigtige varer, kommer ud til de rigtige kunder. Det er vores spidskompetence. Med mere end 25 års erfaring i branchen og med denne type opgaver, så er Transport24 det helt rigtige valg.

Fleksible løsninger med natkørsel

Transport24 udarbejder en løsning som passer præcis til jeres behov. Vi er fleksible og ved at der ikke er to kunder, der er ens. Det kan, som regel, bedre betale sig at lade os gøre det for dig, da vores erfaring og ekspertise sikrer en effektivitet, der betyder at I kan fokusere på jeres produktion og virksomhed.

Derfor udarbejder vi, i samarbejde med jer, en udliciteringsaftale, som bliver skræddersyet til netop jeres behov, hvis I har et fast kørselsbehov.

Fordelene ved udlicitering af jeres natkørsel til os

I tilfælde af ferie eller sygdom, er der ingen bekymringer med hensyn til at finde en afløser, det sørger vi for. Det samme er gældende ved vognnedbrud. Du kan altså altid regne med os!

Mangler du ekstra biler, så står vi altid til rådighed inden for den samme billige prisramme, uanset om det er dag eller nat. Vi har over 9000 leveringer om ugen på Sjælland. Ydermere får du en professionel sparringspartner, hvor vi sammen kan finde frem til den mest optimale løsningsmodel for jer.

Læs mere om:

Logistik – Transportfirma – Kurerfirma / Kurerservice – Pakke og pluk

Distributionskørsel – Palletransport – Natdistribution

Express kørsel – Godshotel / Lagerhotel – Frugt og grønt kørsel / Blomsterkørsel

natkørsel