Pakke og pluk - Transport 24 - Express kørsel logistik lagerhotel kurer kørsel

Transport24 tilbyder at ompakke dine produkter til lige netop den salgs- og distributionsenhed, som passer til din virksomhed. Transport24 kan f.eks. foretage ompakning fra træpaller til plastpaller og fra EUR-paller til engangspaller, ligeledes kan vi ompakke fra helpaller til halv- og kvartpaller Ompakning af evt. varelabels såsom bonusmærker- og tilbudsmærker som skal sættes på det enkelte produkt til en evt. kampagne. Alle ompakkede emner ompakkes til ny emballage Levering: Indlevering / udlevering sker efter jeres behov, fra Lageret i Glostrup Naverland 1 C. Såfremt at udleveringen skal ske på virksomhedens adresse kan dette også lade sig gøre da Transport24 har over 50 Kassevogne til rådighed heriblandt også liftvogne. Ved mindre forsendelser har Transport24 fordelagtige samarbejdsaftaler, med nogle af Danmarks førende pakke leveringsvirksomheder.

Hvorfor vælge os?

Transport 24 er din sparringspartner når det kommer til transport, vi er altid åbne for dialog, og kan derfor altid tilbyde en skræddersyet løsning til at dække jeres kørselsbehov.

Servicetider

Vi er der når du har brug for os 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. For yderligere information kontakt os på 70 26 00 03 eller send en mail til: transport24@transport24.dk