Pluk og pak - Transport 24 - Specialister inden for fast kørsel, logistik, lagerhotel og distributionskørsel

Transport 24 har eget varelager, hvor du kan opbevare dine varer. Vi kan således tilbyde at når du får en bestilling, sender du os en mail og vi plukker varen fra lageret, pakker den i jeres emballage og sender den direkte til jeres kunde.

Transport 24 kan ompakke dine produkter til lige netop det format, som passer til din virksomhed. Skal træpaller pakkes om til plastpaller, EUR-paller pakkes til engangspaller eller helpaller pakkes til halvpaller, så overlad det til os.

Varelabels såsom tilbudsmærker, som skal sættes på det enkelte produkt til kampagner, kan vi også sørge for. Alle ompakkede emner ompakkes til ny emballage.

Fordelen ved at jeres pluk og pak varelager også står for transporten, er en større sikkerhed og simplere administration.

Indlevering og udlevering sker efter jeres behov, fra lageret på Naverland 1C i Glostrup. Såfremt at udleveringen skal ske på virksomhedens adresse, kan dette også lade sig gøre, da Transport 24 har over 50 kassevogne til rådighed, heriblandt også liftvogne. Ved mindre forsendelser har Transport 24 fordelagtige samarbejdsaftaler, med nogle af Danmarks førende pakkeleveringsvirksomheder.

Hvorfor vælge os?

Transport 24 er din sparringspartner når det kommer til transport, vi er altid åbne for dialog, og kan derfor altid tilbyde en skræddersyet løsning til at dække jeres kørsels- og distributionsbehov.

Servicetider

Vores biler er ude på vejene 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. For yderligere information kontakt os på 70 26 00 03 eller send en mail til: transport24@transport24.dk

 

Læs mere om:

Logistik – Transportfirma – Kurerfirma / Kurerservice

Distributionskørsel – Palletransport – Natdistribution – Udlicitering

Express kørsel – Godshotel / Lagerhotel – Frugt og grønt kørsel / Blomsterkørsel