Pluk og pak - fra 9 kr. - Transport 24 - Specialister inden for fast kørsel, logistik, lagerhotel og distributionskørsel

Få opbevaret, plukket og pakket jeres varer fra 9 kr. per pluk hos Lagerhotel24. Forhør jer også om de særlige gode priser vi har med de forskellige pakkeleverandører. Når I tager i betragtning jeres besparelser på opbevaring, lagerarbejde samt forsendelser, så kunne en pluk og pak løsning fra Lagerhotel24 være et af de bedste økonomiske beslutninger I kunne tage for jeres virksomhed.

 

Samme dags levering

Tilbyd jeres kunder at de kan bestille varer på jeres webshop op til klokken 15 og få den leveret samme dag i København i postnumrene 1000 – 2990, samt 3450, 3460, 3500, 3520, 4000, 4600, 4681. Særligt fordelagtige priser er især for eksisterende webshops med minimum 60 forsendelser om måneden. Det er også på det punkt at det økonomisk bliver fornuftigt for webshops at outsource til et pluk og pak center.

 

En komplet pluk og pak løsning – fuld integration med dit system

Lagerhotel24 tilbyder således en fuld pluk og pak løsning – også kaldet dropshipping. Dine varer vil ligge på vores lager og vi sender varerne, når kunden bestiller dem. Du kan fokusere på at sælge dine varer og vi sørger for at varerne du sælger, bliver sendt direkte til dine kunder. Derudover sørger vi for at alle varer bliver registreret i dit system eller din webshop. Der er fuld integration med jeres system.

 

Spar tid og penge

Vi pakker til sen aften. Vores sidste afhentning er klokken 21.00, så du kan få de fleste ordrer afsted samme dag og blive leveret ude hos kunden dagen efter. Det vil give jer en kæmpe konkurrence fordel i forhold til jeres kunder.

Omkostningen ved at have jeres varelager hos os og lade vores lagerfolk ordne pakningen og forsendelsen er hurtigt tjent ind. Dels ved at I selv sparer tid og penge på at opbevare jeres varer og sende dem, men også fordi I får ofte en billigere fragtpris hos os, da vi har særlige priser hos forsendelsesfirmaerne.

 

Vi samarbejder med fragtfirmaer

Vores posthus der ligger i industrikvarteret i Glostrup, klarer afhentning af varer med GLS, DAO, Bring, Burd og Postnord. Vores postkontor er åben man-tors 9-18 og fre 9-16. Lør-søn lukket. Udenfor åbningstid efter nærmere aftale. Så hvis I har kunder, der hellere vil hente pakkerne fra vores posthus, istedet for at få den leveret hjem til dem, har de også mulighed for det.

Derudover kan vi også tilbyde en bedre fragtpris en gang om året, end den man normalt ville kunne få som enkelt forhandler, fordi vi forhandler direkte med pakkeleverandører om mængderabat. I visse tilfælde kan vi komme op på en rabat op til 30%.

 

Vi pakker dine varer for dig

Jeres pakker vil blive pakket direkte ind i den emballage som I ønsker. I kan således have jeres egen emballage som vi skal bruge, eller vi kan tilbyde noget emballage som bliver brugt til jeres varer. Varelabels såsom tilbudsmærker, som skal sættes på det enkelte produkt til kampagner, kan vi også sørge for. Alle ompakkede emner ompakkes til ny emballage.

Lagerhotel24 kan også ompakke dine paller til lige netop det format, som passer til din virksomhed. Skal træpaller pakkes om til plastpaller, EUR-paller pakkes til engangspaller eller helpaller pakkes til halvpaller, så overlad det til os.

 

En totalløsning – Opbevaring, pluk og pak samt distribution

Fordelen ved at jeres pluk og pak varelager også står for transporten, er en større sikkerhed og simplere administration. Vi pakker til sen aften. Vores sidste afhentning er klokken 21.00 så du kan få de fleste ordre afsted samme dag og kunden kan have sin pakke allerede dagen efter. Hvis jeres kunde er i København og omegn og de bestiller inden kl. 16, så kan kunden modtage sin pakke allerede samme dag.

Indlevering og udlevering sker efter jeres behov, fra lageret på Naverland 1C i Glostrup. Såfremt at udleveringen skal ske på virksomhedens adresse, kan dette også lade sig gøre, da Transport 24 har over 50 kassevogne til rådighed, heriblandt også liftvogne. Ved mindre forsendelser har Lagerhotel24 fordelagtige samarbejdsaftaler, med nogle af Danmarks førende pakkeleveringsvirksomheder.

 

Læs mere på https://lagerhotel24.dk/ om mulighederne for en billig og komplet pluk og pak løsning.

 

Hvorfor vælge os?

Transport24 er din sparringspartner når det kommer til transport og logistik. Vi er altid åbne for dialog, og kan derfor altid tilbyde en skræddersyet løsning til at dække jeres kørsels- og distributionsbehov.

Servicetider

Vores biler er ude på vejene 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. For yderligere information kontakt os på 70 26 00 03 eller send en mail til: info@transport24.dk

 

Læs mere om:

Logistik – Transportfirma – Kurerfirma / Kurerservice

Distributionskørsel – Palletransport – Natdistribution – Udlicitering

Express kørsel – Godshotel / Lagerhotel – Frugt og grønt kørsel / Blomsterkørsel