Natkørsel - Transport 24 - Specialister inden for fast kørsel, logistik, lagerhotel og distributionskørsel

Mens resten af Danmark sover, er der en heftig aktivitet hos Transport 24. Vores chauffører og kørselsledere er da i fuld gang med at afhente eller modtage varer fra vores kunder. Disse varer bliver da leveret i løbet af natten, så varerne er klare om morgenen.

Det er ofte varer der skal være klare om morgenen, der bliver modtaget eller afhentet om natten. Det kan være morgenbrødet til bagerierne, frugtkurven til kontorerne eller blomsterne der skal være ude hos diverse kunder.

Det kan være du sender agurker eller æg fra Jylland, der skal distribueres i København og Sjælland og du har brug for at være sikker på at de rigtige varer, kommer ud til de rigtige kunder. Det er vores specialitet. Med over 25 års erfaring indenfor denne form for opgaver, så har du med Transport 24 den rigtige partner til dette.

Transport 24 udarbejder en løsning som passer præcis til jeres behov. Det kan som regel bedre betale sig at lade os gøre det for dig, da vores erfaring og ekspertise sikrer en effektivitet, der betyder at I kan fokusere på jeres produktion og virksomhed.

Derfor har udarbejder vi i samarbejde med jer, en udliciterings aftale, som bliver skræddersyet til netop dit behov, hvis du har et fast kørselsbehov.

 

Fordelene ved udlicitering af jeres kørsel til os:

I tilfælde af ferie eller sygdom, er der ingen bekymringer med hensyn til at finde afløser, det sørger vi for, det samme er gældende ved vognnedbrud. Mangler du ekstra biler så står vi altid til rådighed inden for den samme billige prisramme, uanset om det er dag eller nat. Vi har ca. 9000 leveringer på Sjælland ugentligt. Ydermere får du en professionel sparringspartner, hvor vi sammen kan finde frem til den mest optimale løsningsmodel for jer.

 

Læs mere om:

Logistik – Transportfirma – Kurerfirma / Kurerservice – Pakke og pluk

Distributionskørsel – Palletransport – Natdistribution

Express kørsel – Godshotel / Lagerhotel – Frugt og grønt kørsel / Blomsterkørsel