Spar på fast kørsel - Transport 24 - Specialister inden for fast kørsel, logistik, lagerhotel og distributionskørsel

Ved fast kørsel, er der mange besparelser at hente ved at outsource sin kørsel til os.

Især hvis man har egne chauffører, lægger man ofte ikke mærke til alle de skjulte omkostninger, der er ved at have sin egen vognpark.

Nogle af de skjulte omkostninger, inkluderer service og afskrivning på bilerne, omkostninger i tid og penge ved sygdoms og ferie afløsninger, ansvar, forsikring og meget mere. Hvis man har en bil der kører i 8 timer, så er der yderligere 16 timer, hvor den bil står stille. I betaler således for en bil for 24 timer, mens ved at outsource ens transport, betaler man kun for de timer der faktisk bruges.

Derudover er der mange ulemper ved ikke at have egne chauffører, der bliver løst ved at outsource transportopgaverne. Der er ikke besvær med forsikringer på både biler, chauffører, varer under transport og andet som man kan være ansvarlig for. Der er mindre besvær med køreplaner, da vores kørselsledere er eksperter I at hjælpe vores kunder med kørselsplaner. Sidst, men ikke mindst, så er vi også ansvarlige for kørsel i tilfælde af sygdom, ferie og andet. Vi sørger simpelthen for at jeres varer ankommer til jeres kunder og I kan fokusere på jeres virksomhed.

Vi modtager dine varer på vores lager i Glostrup, syd for København. Der er mulighed for at modtage varerne om aftenen eller natten forinden de skal distribueres, således at de er klar til at blive kørt ud til forretningerne og kunderne om natten eller morgenen. Da vi kører 24 timer i døgnet, 365 dage om året, kan distributionsarbejdet og transporten foregå når I har brug for det. Vi kan også køre ud til det lager, hvor varerne er henne og foretage distributions- og sorteringsopgaven på stedet.