Transport24 - vi kan stå for transport erhverv for dig

Erhvervstransport, der passer til dine behov

Når man driver en virksomhed, kan man have mange forskellige behov. Det er altafgørende for virksomheden, at man får dækket alle de behov, som man måtte have. Mange virksomheder har et eller flere behov angående transport erhverv. Det kan være, at man skal have nogle ting kørt ud til en kunde, og nogle gange kan der også være tale om en hastesag. Når man står med en udfordring af denne type, så er det utrolig vigtigt, at man benytter sig af et firma, som kan levere den service, som man står og har brug for. Vi kan tilbyde virksomheder præcis den service, som de står og har brug for. Der er altså tale om en skræddersyet løsning, som indtil videre er kommet rigtig mange virksomheder til gode.

Oplevelsen af god service er udslagsgivende for dem i forhold til genvalget, og derfor kan man som ny kunde også være helt tryg ved valget. Der bliver garanteret for, at transporten kommer sikkert og trygt frem til destinationen, og at alt godset kommer frem i præcis den stand, som det skal være i. Du bliver som kunde også tilbudt løsning på en lang række forskellige løsninger på området for transport, da der er tale om et utrolig alsidigt transportfirma.

Herunder kan du blandt andet læse om nogle af de særlige erhvervstransport vi kan foretage os for dig.

 

Daglig frugt og grønt kørsel sikrer dig friske varer

Som forretningsdrivende er det afgørende at sørge for, at du kan tilbyde dine kunder varer af god kvalitet. Det gælder også restauranter, caféer og kantiner, hvor maden altid skal være i top. Mens nogle varer kan konserveres i lang tid, er det vigtigt altid at have friske råvarer. Særligt frugt og grønt bør altid være friske, da dårlige grøntsager tydeligt kan smages i en ret.

Vi kan tilbyde frugt og grønt kørsel til din butik hver dag, så du aldrig mangler gode råvarer i forretningen. For caféer der tilbyder friskpresset juice og lækre salater er det særligt vigtigt, at deres produkter altid er velholdte og friske. Mens noget frugt kan holde sig modne og spiseklare i flere dage, bliver andre hurtigt umodne og dårlige. Derfor kan nye forsyninger hver morgen være nødvendige, for at butikken altid kan levere friske smoothies til kunderne.

Varerne bliver pakket med omhu, og kasserne leveret lige til din forretning, så de er klar til at sælges med det samme. Dette betyder også, at du skal smide færre stykker frugt ud, fordi de er blevet dårlige. Med frugt og grønt kørsel kan du håndplukke de produkter du har brug for, så varerne hverken går til spilde eller bliver for gamle. På den måde er du garanteret at få topkarakter fra fødevarekontrollen, og kan med sikkerhed tilbyde dine kunder det bedste af det bedste.

 

Sikker blomsterkørsel med professionel håndtering

Hvis du er indehaver af et blomsterfirma, leder du uden tvivl efter nogen der kan distribuere disse blomster og lave leverancer. Hvis du ikke selv er i stand til dette, behøver du hjælp i form af blomsterkørsel, hvilket er hvor vi kommer ind i billedet. Alle former for blomsterleverancer er nemlig sagtens noget vi kan håndtere og gør det med stor nøjagtighed og hast. Blomsterkørsel er en nødvendighed for alle der er indehaver af en blomsterbutik. På denne måde behøver dine kunder nemlig ikke altid komme til dig – du kan nu komme til dem. Dette er virkelig noget der sætter gang i omsætningen, men til dette har du brug for en leverandør af blomsterne, som du ved du kan stole på.

Du vil ikke behøve at bekymre dig om dine blomster nu bliver leverede og om de er i god stand når de kommer frem. Vi er nemlig klar over forskellene på de forskellige typer af ting der skal leveres, og ved derfor at blomster skal håndteres med yderst forsigtighed og blidhed og vil derfor sørge for at de kommer frem i perfekte stand.

 

Læs mere om:

Logistik – Transportfirma – Kurerfirma / Kurerservice – Pakke og pluk

Distributionskørsel – Palletransport – Natdistribution – Udlicitering

Express kørsel – Godshotel / Lagerhotel