Transportcenter - Transport 24 - Specialister inden for fast kørsel, logistik, lagerhotel og distributionskørsel

Transport 24 kan fungere som et transportcenter for jer. Det gør at fragt kan transporteres til vores transportcenter i Glostrup, syd for København og sorteres herfra. Derefter bliver varerne transporteret videre til resten af Danmark eller syd Sverige.

Der kan være god økonomi i at have konsolideret fragt transporteret til vores transportcenter og derefter lade os tage sig af distributionen. Det kan være at I har store lastbiler, der transporterer varer ind til hoteller og kontorer i Indre København. Der kan man typisk spare 30-50% af kørselstiden, ved at lade vores mindre 3-4 pallers kassevogne eller 8 pallers liftvogne køre ind igennem trafikken, istedet for at det er større lastbiler der skal ind og manøvrere trafikken i Indre København.

Det kan også være at der er sorterings og distributionsopgaver, der simpelthen vil tage for lang tid for jer eller være for besværligt for jer, hvis I skal sørge for det. Der er vores kørselsledere specialister i at finde løsninger, der løser sådanne opgaver til fordel for vores kunder.

Vores biler kører 24 timer i døgnet og 365 dage om året, inklusive helligdage. Jeres kørsel, afløsninger af chauffører ved sygdom og ferie, nedbrud af biler, kørselstimer o.a. er vores problem og vil aldrig være jeres problem. I vil bare vide at varerne er leveret.

Transport 24 har også et lagerhotel og det kan være fordelagtigt at have nogle af sine varer opbevaret på et lager, hvis de ikke skal køres ud til jeres kunder med det samme. Det er også herfra at vi er i stand til at foretage den nødvendige sortering og distribution af forskellige varer til diverse kunder.

Vores kørselsledere er eksperter i at få alt det gå op i en højere enhed, så I ikke behøves at tænke på det. Kontakt os og det er muligt vi kan finde en løsning til jer, der kan gøre tingene billigere og/eller nemmere for jer.