Transport24 er et erfarent transportfirma med 24 timers service

Seriøst transportfirma med stor erfaring

Transport24 er en familieejet virksomhed med stor erfaring inden for transport. Samlet har ejerne af virksomheden over 25 års erfaring i branchen. Det vil sige, at vi hele tiden har fulgt godt med i, hvad der kræves af et transportfirma.

Ejernes mange år i branchen gør også, at vi ved, at det er vigtigt at lytte til kundernes behov. Når du er ny kunde hos Transport24, skal du derfor ikke blive overrasket, hvis vi gerne vil vide mere om hvad du har brug for. På den måde mener vi, at vi bedst kan hjælpe og betjene dig efterfølgende.

Noget, som vi ser, som meget vigtigt for vores kunder, er, at vi er meget fleksible og kan overholde en deadline. I nutidens forretningsliv handler det ofte om at kunne være den første til at levere. Det er derfor ikke sikkert, at du kan give os så langt et varsel på en opgave, som du egentligt gerne ville. Heldigvis er vi meget fleksible og kan nemt finde en bil, der kan tage dine varer med på vejen, hvis behovet opstår.

 

Transportfirma i vækst – vi kører 24/7

Vi er stolte af at kunne sige, at vi er et transportfirma i vækst. De seneste år er vi vokset med 100 % om året, og den tendens håber vi på, fortsætter i fremtiden. I dag kører vi cirka 8000 leveringer hver uge med vores 50 biler. Vores store planlægning gør dog, at vi nemt kan passe din opgave ind.

Vi har et hold af rigtig gode medarbejdere, der er på arbejde både om dagen og om natten, så du er sikret transport 24/7. Det gør, at vi kan tilgodese dine behov, lige meget hvornår de opstår. Faktisk er vi i øjeblikket Danmarks førende kurerservice om natten. En position, som vi er meget stolte af, og selvfølgelig arbejder hårdt på at kunne beholde i fremtiden.

 

Transport 24/7 sikrer, at dine varer kommer frem til tiden

Har du brug for at få dine varer afhentet på skæve tidspunkter? Eller måske har dine kunder brug for at få dem leveret midt om natten eller tidligt om morgenen. Hvis det er tilfældet, kan vi sagtens hjælpe dig med at få kørt dine varer. Vi kan nemlig stå for transport 24/7. Det er en god mulighed for dig for at være fleksibel som leverandør.

Lige meget hvad du har brug for at få bragt ud, kan vi stå for det. Det kan være fødevarer, emballage, tekstiler eller lignende. For at din virksomhed kan klare sig, handler det som regel om, at I – udover at have de bedste varer selvfølgelig – også er dem, der kan levere først. Det er derfor en god ide, at I teamer op med et leveringsfirma som vores.

Når du bliver kunde hos os, starter vi altid med at spørge ind til, hvad du har af behov. Det er dit behov, der er det vigtigste at få dækket.

 

Læs mere om:

Logistik – Transportfirma – Kurerfirma / Kurerservice – Pakke og pluk

Distributionskørsel – Palletransport – Natdistribution – Udlicitering

Express kørsel – Godshotel / Lagerhotel – Frugt og grønt kørsel / Blomsterkørsel