Pluk og pak - Transport 24 - Specialister inden for fast kørsel, logistik, lagerhotel og distributionskørsel

Hvorfor have al den besvær med lager og logistik, når vi kan løse det for jer? Fokuser I blot på jeres virksomhed og vi sørger for at jeres kunder får deres varer, når de bestiller hos jer. I behøves bare at markedsføre og sælge og tælle pengene.

Hvis I har pakker der skal sendes med Postnord, Bring eller DAO kan vi sende det for jer, fra vores lagerbutik på Naverland 1C i Glostrup. Det kan være fordelagtigt, hvis I arbejder ude i Glostrup industriområde og skal have sendt pakker.

Det kan være i skal købe emballage og der kan vi også være behjælpelige med de fleste typer emballage. Vi kan også hjælpe hvis I skal købe labels til pakker.

Vi er tilmed i stand til at opbevare dine varer i vores godshotel og varelager. Der er mulighed for billig opbevaring af jeres varer.

Vi kan også arrangere lagerarbejdere, hvis I skal bruge det til jeres eget lager, når I har tryk på. Det kan f.eks. være at der er nogle dage under Black Friday eller Cyber Monday at I har særligt travlt. Det kan også være at det er op til Mors Dag eller vinterdæk periode. Der kontakter I os og vi løser jeres lagerarbejde for jer.

Skal I have en komplet løsning, hvor vi sørger for det hele lige fra lager til transport og forsendelse, så kontakt os og vi skræddersyer en løsning til jer.