Om os - Transport 24 - Specialister inden for fast kørsel, logistik, lagerhotel og distributionskørsel

Om os

Et firma med personlighed

Transport 24 er en familieejet virksomhed. Vi har tilsammen over 25 års erfaring indenfor transportbranchen. Vi kører primært for B2B (erhvervskunder) og beskæftiger i dag en vognpark med over 50 biler samt flere eksterne transportpartnere.

I dag håndterer vi over 9000 leveringer pr. uge, vi varetager opgaver for alle størrelser virksomheder. Vi er Sjællands primære natleveringsvirksomhed, samt hovedleverandør for Danmarks anden største post virksomhed. Hovedparten af vores leverancer foregår om natten. Vi har ligeledes kapacitet til at håndtere en tilsvarende volumen i dagstimerne. Transport 24 tilbyder en landsdækkende service.

Vi har de sidste 3 år oplevet en enorm vækst, og stræber efter at skabe merværdi for vores kunder. Vi er meget opmærksomme på at møde vores kunder i øjenhøjde, og sørge for at dække jeres behov, om det så er sporadisk kurerkørsel, eller en full service løsning.

Et samarbejde med os begynder derfor altid med en åben dialog. Dette gør os i stand til at kunne afdække jeres behov, hvilket muliggør løsninger som passer til netop jeres virksomhed.

Vores Værdier

Vi leverer altid kvalitet

Kun ved aldrig at stille os selv tilfredse med servicen, opnår vi en kvalitet i særklasse. Og kun med et højt kvalitetsniveau opnår vi det, som er vigtigst for os – vores kunders tillid og ikke mindst deres loyalitet Skulle der ske ændringer i vores kunders behov, er vi hurtige og fleksible til at justere og derved efterkomme jeres krav. Via vores rutinemæssige servicetjek sikrer vi os altid at kunden er tilfreds også når kørselsbehovet ændrer sig.

Vi gør det vanskelige enkelt

Vores fokus er på forenkling for kunderne. Vi gør os derfor stor umage for at forstå vores kunder og deres krav helt fra start. Det er vores ansvar at kunden forstår os. Vi skal kende kunden ved at involvere os mest muligt. Vi optimerer vores arbejdsgang ved at være innovative og hele tiden være up-to-date med branchens udvikling. Med inhouse optimeringskonsulent bestræber vi konstant på at leverer enklere løsninger og value for money.

Vi holder det vi lover

Skulle det ske at man støder på en menneskelig fejl fra den ene eller den anden side, så er vi altid hurtigt ude for at skabe en positiv og konstruktiv dialog omkring situationen. Hvorefter vi gør vores bedste i at finde en fælles løsning. Jeres kørsel tilfredsstillelse er vores minimums krav til os selv.

Vores Vision

Vi ønsker at skabe noget ekstraordinært for os, og vores kunder. Uden dialog, involvering og tillid kan vi aldrig nå vores mål. Vi sigter efter at være vores kunders fortrukne kurer- og transportfirma, og vi er ikke bange for at sætte høje mål. Derfor er vi ambitiøse og realistiske i vores målsætninger og involverer kompetente medarbejdere, der tager fælles ansvar for målene.

Vores team

Selvom alle medarbejderne ikke er familie, fungerer vi som en samlet enhed, som stræber efter det samme mål. Hos Transport 24 løfter vi i fællesskab. Som kunde hos Transport 24, får I stillet en specifik konsulent til rådighed, som servicerer jeres virksomhed, samt står for den daglige korrespondance. Vi garanterer at jeres konsulent løser jeres kørselsbehov.

Ledelsen

Består af ledere med kompetence og erfaring, som ikke er bange for at tage handling og nye initiativer. Med deres overblik og erfaring arbejder ledelsen med at optimere serviceniveauet og bistå jer med de bedste kørselsløsninger.

Driften

Består af disponenter, som har en bred viden indenfor transportbranchen. Når I booker jeres kørsel via telefon eller mail, vil I opleve hurtig respons og professionel service som varetager jeres behov med optimal og effektiv løsning.

Flåden

Vores vognmænd er erfarne, selvstændige og servicemindet fragtmænd, som er engagerede og omstillingsparate.