Transport24 tilbyder professionel distributionskørsel

Firma med erfaring indenfor distributionskørsel

Varer der modtages om natten, skal som regel være ude hos bagerne, blomsterhandlerne, værkstederne og så videre, om morgenen, så de er klar til forbrugerne eller medarbejderne om morgenen.

Vi kan enten modtage varerne til vores lager i Glostrup, syd for København, eller vi kan køre ud og hente varerne.

Derefter sørger vi for distributionen af de forskellige varer, helt ned til om Fru Jensen i Klampenborg skal have sine blomster på terrassen om tirsdagen og i haven om fredagen.

Transport24 udfører distributionsopgaverne således at bilerne kører direkte til det sted hvor varen skal leveres.

Hvis man har brug for hurtig distributionskørsel, hvor der samtidig også bliver passet rigtig godt på godset, som skal fragtes, så skal man helt klart vælge Transport24.

Her bliver du tilbudt professionel distributionskørsel, hvor det er erfarne chauffører med fokus på kundeservice, som udfører opgaven. Vi har mange års erfaring med at løse logistik opgaver, og det afspejles i den høje kundetilfredshed. Der er fokus på kvalitet, pålidelighed og kundeservice, og derfor kan man være helt tryg ved tilbuddet, som man får.

 

Distributionskørsel til en god pris

Når man skal have afviklet nogle opgaver, som omfatter transport, så skal man være meget omhyggelig omkring valget af det firma, som skal tage sig af opgaven. Hos Transport24 bliver der lagt vægt på en god dialog med kunderne, og dermed finder man altid frem til den bedste løsning.

Kundernes behov kan være meget individuelle, og derfor er det vigtigt, at man sammen finder frem til en skræddersyet løsning, hvor alle parter ender med at blive rigtig tilfredse. Det er absolut den bedste måde at gøre tingene på.

Som kunde kan man se frem til at få en rigtig god service til en pris, som er til at håndtere. Det koster ikke det hvide ud af øjnene, og det er blandt andet den gode pris, som også giver høj tilfredshed hos kunderne.

Kontakt os i dag hvis du skal have flyttet noget gods, og vi kan snakke om mulighederne ved distributionskørsel.

 

Hvorfor vælge os?

Transport 24 er din sparringspartner når det kommer til transport, vi er altid åbne for dialog, og kan derfor altid tilbyde en skræddersyet løsning til at dække jeres kørselsbehov.

 

Servicetider

Vores biler er ude på vejene 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. For yderligere information kontakt os på 70 26 00 03 eller send en mail til: transport24@transport24.dk

 

Læs mere om:

Logistik – Transportfirma – Kurerfirma / Kurerservice – Pluk og pak

Palletransport – Natdistribution – Udlicitering

Express kørsel – Godshotel / Lagerhotel – Frugt og grønt kørsel / Blomsterkørsel